top of page

Ons Team Groeit: Maak Kennis met Onze Nieuwe Aanwinsten!

We zijn verheugd om ons team te kunnen versterken met twee getalenteerde dames die klaarstaan om hun expertise en enthousiasme met ons te delen.


Ilja Corstjens - Assistent Accounting

Ilja, woonachtig in het prachtige Heusden-Zolder, vervoegt ons team als Junior Assistent Accounting. Haar passie voor reizen heeft haar naar verschillende delen van de wereld gebracht. Met frisse energie en een toewijding voor precisie, zal Ilja een waardevolle aanwinst zijn voor onze fiscale expertise.


Daphne De Kimpe - Office Manager

Daphne woont in het pittoreske Riemst. Ze is niet alleen een professional in haar werk, maar ook een fervente dierenliefhebber. Daphne brengt organisatorische vaardigheden met zich mee en ook een hart dat klopt voor efficiënte bedrijfsvoering.


We heten Daphne en Ilja van harte welkom in ons team en kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Hun unieke vaardigheden en persoonlijkheden zullen ongetwijfeld bijdragen aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf.


Met vriendelijke groeten, Team Adako - Boekhouding & Fiscaliteit 🌐 www.adako.be 📍 Trichterheideweg 11 bus 1.30, 3500 Hasselt ☎️ 011 15 38 38Comments


bottom of page